P9 updates

Firmwareversie MCU 3.18 of hoger moet geïnstalleerd zijn op de P9 om compatibel te zijn met de Escape® Remote app. Download de nieuwste update hieronder en installeer het op een lege USB-stick. Zet de P9 aan. Plaats het USB-station met de firmware-update in de USB-ingang van de P9. De P9 schakelt uit en weer in (alle LED's op het toetsenbord gaan weer aan, maar niet als de P9 op een stopcontact is aangesloten). Het apparaat is bijgewerkt.

Dit is een video over hoe je je P9 kunt updaten met deze update :
Video hoe updaten via USB